Dina kunduppgifter

Välkommen till ditt kundkonto hos Åland Post Frimärken! Du når alla dina kunduppgifter på ditt kundkonto via inloggningssidan i webbshopen.

Du som en gång har skapat ett webshopkonto för att göra beställningar via webshopen: Gå till ”Logga in” i menyn uppe på sidan i webshopen och logga in som vanligt med din e-postadress och lösenord. Under de olika flikarna under ”Mina uppgifter” hittar du dina adressuppgifter, leveranser, saldo och abonnemang.

Har du inte använt webbshopen tidigare måste du aktivera ditt kundkonto för att få tillgång till alla dina kunduppgifter.

  1.  I webbshopen ska du klicka på ”Registrera” i menyn uppe på sidan.
  2. Välj boxen ”Befintlig  kund”.  Fyll i ditt kundnummer och ett fakturanummer från en av dina senaste leveranser. Klicka på ”Sök”.  Ditt kundnummer och dina adressuppgifter syns nu.
  3. Lägg in din e-postadress och välj ett lösenord. Slutför aktiveringen genom att klicka på knappen ”Registrera”.  Nu är ditt kundkonto aktiverat.  
  4. Nästa gång går du till ”Logga in” i menyn uppe på sidan och loggar in på ditt kundkonto med din e-postadress och lösenord.

Övriga frågor

Vill du göra ändringar i dina adressuppgifter eller ditt abonnemang?

Vänligen kontakta oss per e-mail stamps@alandpost.com eller per telefon: +358-18-636641