Träffa Åland Post på årets mässor – nylansering av utställningskort

Träffa Åland Post på årets mässor – nylansering av utställningskort

Kom och träffa Åland Post Frimärken på årets frimärksmässor. I vår monter hittar du både frimärksnyheter och erbjudanden. Dessutom är de populära utställningskorten och -frimärkena tillbaka, vilka säljs exklusivt på respektive mässa.

Åland Post Frimärken planerar att delta i följande mässor under 2024 och ser fram emot att träffa nya och gamla samlare.

JOEX24
Joensuu, Finland
13–14.4

Nordia 2024
Langesund, Norge
31.5–2.6
(i samarbete med Posten Norge)

Hafnia24
Köpenhamn, Danmark
17–20.10

På mässorna i Finland och Danmark representerar Åland Post även Posti och säljer de nya frimärksutgåvorna samt årssatser. På mässan i Danmark samarbetar Åland Post även med Posten Norge och säljer norska frimärken och samlarprodukter.

Nylansering av utställningskort

I år är vi glada att åter kunna erbjuda ett utställningskort och ett exklusivt frimärke samt en utställningsstämpel på varje mässa. Tema för årets utställningsserie är naturupplevelser och serien illustreras av Mari Oksanen. Hon illustrerade frankeringsetiketterna med trädgårdsbär för Åland Post förra året.  

Motiven för utställningskorten är hämtade från mässorterna och varje kort är försett med ett speciellt utställningsfrimärke på bildsidan som är stämplat med en utställningsstämpel.

Utställningsfrimärkena produceras genom tjänsten Mina frimärken, personliga frimärken från Åland, och trycks på ett miniark som innehåller 8 frimärken per ark. Observera att frimärkena ges ut vid sidan om det officiella frimärksprogrammet och säljs endast på respektive mässa.

Ett begränsat antal förpackningar med årets alla utställningskort och utställningsfrimärken kommer att finnas till försäljning i slutet av året.

Med ett abonnemang på utställningsförpackningarna är du säker på att få en komplett samling som levereras automatiskt hem i postlådan i slutet på året. Kontakta kundservice om du önskar öppna ett abonnemang på utställningskort och/eller utställningsfrimärken

Läs mera om hur du skapar dina egna personliga frimärken från Åland här.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Åland Post reserverar sig för ändringar i programmet.

Tillbaka till blogg