Kan man ha pengar på sitt kundkonto hos Åland Post för kommande leveranser och hur sätter jag enklast in pengar på mitt kundkonto?

Svar: 

Ja, det går bra att ha pengar innestående på ditt kundkonto för kommande leveranser. Du kan göra en insättning på något av följande sätt:

  • Banköverföring - kunder på Åland, i Finland, Sverige, Danmark, Norge och Tyskland kan göra en inbetalning till något av våra bankkonton i dessa länder. Kunder i övriga länder ombeds använda vårt bankkonto i Finland. Kunder på Åland, i Finland, Sverige, Danmark och Norge ber vi vänligen ange referensnumret (OCR-nr, KID-nr) från den senaste leveransen på inbetalningen för att den ska registreras på rätt kundkonto. Kunder i övriga länder bör ange sitt kundnummer för att betalningen säkert ska registreras på rätt kundkonto. 
  • Betalkort - på vår hemsida kan du betala med ditt betalkort via den säkra och krypterade länken. Följ instruktionerna och notera att ditt kundnummer består av 9 siffror, medan ditt senaste fakturanummer består av 10 siffror.

Kontoutdrag skickas på begäran av kunden. Du kan även granska ditt saldo här på hemsidan via Logga in.

Svenska

Kategori/gruppering: