2015 års frimärken och samlarprodukter utgår ur sortimentet vid årsskiftet

2015 Åland stamps collectibles

Sista försäljningsdagen för åländska frimärken och samlarprodukter från 2015 är 31 december 2020 och alla produkter beställer du enkelt i webshopen. Bland de frimärken som utgår snart finns samutgåvan med Schweiz med folkdräktssmycken och Europafrimärket med historiska leksaker som även ingår i serien med kinesiska horoskopdjur. Passa på att komplettera din samling med frimärken, maximikort, helsaker och årssats. 

Bland frimärksutgåvorna 2015 hittar du tavlan Midvinterblot av Carl Larsson, en samutgåva med Schweiz, ett miniark med finska presidenten Tarja Halonens bild av den åländska kvinnan och ett häfte med åländska jakthundar. De tre maximikorten med jakthundarna Norsk älghund grå, strävhårig tax och finsk stövare utgår också ur sortimentet vid årsskiftet samt bland annat tre helsakskort med blommor fotade av Tiina Tahvainen.

Notera även att den fina förpackningen med frimärken och förstadagsbrev tillhörande samutgåvan Åland-Schweiz säljs till specialpris till och med 31 december 2020.

Beställ frimärken och samlarprodukter från 2015 i webshopen