2018 års frimärksutgivningar presenterades med fyrverkerishow

Kundevent

Den 8 november gick det omtyckta lokala kundeventet av stapeln. Kvällens höjdpunkt var förstås presentationen av det åländska frimärksprogrammet 2018 med affärsområdeschefen Anita Häggblom.

Det årliga evenemanget har blivit en mycket uppskattad tradition och under kvällen bjöds det på presentationer, utlottning och förstås god smörgåstårta.

Kvällen började med att Anita Häggblom, affärsområdeschef för Åland Post Frimärken, avslöjade 2018 års frimärksutgivningar från Åland Post.

Därefter berättade Johan Holländer om JoHo Pyros äventyr på fyrverkerikonstfestivalen i Cannes 2016 som de vann och om processen kring att skapa en musikfyrverkerishow.  Han avslutade sin presentation med en bejublad liten musikfyrverkerishow. Fyrverkerifrimärkena utkommer 18 september 2018.

Dessutom lottades en fototavla av Niclas Nordlund ut. Han står bland annat bakom frimärksbilden till nästa års Sepac-frimärke med praktfulla naturvyer. Gästerna passade också på att titta på utställningen med skisser och original för frimärkena 2018.

Kolla in utgivningsdagarna och bilder på de åländska frimärkena 2018.

Kundevent

Anita Häggblom & Johan Holländer