Den 7 juni bjuder Åland Post in till utgivningsfest med Lasse Holm och Finlands Postcrossingförening rf

Mitt Åland Lasse Holm

Åland Post Frimärken är glada att meddela att årets stora frimärksevenemang äger rum 7 juni i Badhusparken i Mariehamn. Då kommer schlagerlegenden Lasse Holm att vara på plats för att signera sitt somriga Mitt Åland-frimärke. Dessutom utkommer ett frimärke för vykortsrörelsen Postcrossing som firas tillsammans med Finlands Postcrossingförening rf. 

Alla frimärksvänner är välkomna den 7 juni kl.14.00-16.00 till Badhuspaviljongen i Mariehamn. Då kommer schlagerveteranen Lasse Holm och konstnären Cecilia Mattsson vara på plats för att signera sina frimärksutgåvor Mitt Åland och Postcrossing. Frimärken och förstadagsprodukter kan köpas på plats och Åland Post erbjuder flera specialerbjudanden. Få också brev och kort stämplade med en av tre olika postala stämplar som är unika för utgivningsdagen.

Under hela evenemanget underhåller bandet Soundway live med musik ur Lasse Holms stora musikskatt. Åland Post Frimärken bjuder på äkta åländsk glass från ÅCA så länge den räcker och Finlands Postcrossingförening rf har kaffeservering samt berättar om sin verksamhet.