Förlängt erbjudande! Se hit bokälskare! Abonnera på den åländska frimärksboken, premiebok på köpet

Åland stamp books

Uppskattar du nya kunskaper och frimärken som konst? Åland Posts frimärksbok ”Ålands frimärken berättar” är för dig som vill lära känna samlarområdet Åland bättre och få en inblick i hantverket bakom frimärkena.  Beställ ditt bokabonnemang idag och du får frimärksboken 2014–2015 som inte längre finns till salu på köpet.

I oktober 2021 släpps den femtonde upplagan av Åland Posts frimärksbok ”Ålands frimärken berättar 2020–2021” ut fylld med trevliga reportage på fyra språk, härliga foton och alla frimärken från de senaste två åren. Om du öppnar ett abonnemang på frimärksboken idag får du som premie den drygt 100-sidiga frimärksboken ”Ålands frimärken berättar 2014–2015” (värde 73,90 €) som inte längre finns till salu.

Du får din bokpremie levererad tillsammans med din första abonnemangsleverans som är frimärksboken 2020–2021, vilken skickas ut oktober/november. Från och med 2022 utkommer en årlig frimärksbok med omsorgsfullt utvalda berättelser och årets frimärken.

Sporra din passion och nyfikenhet med ett tidlöst samlarobjekt av högsta kvalitet som kombinerar kärleken till böcker och frimärken.

Förlängt erbjudande! Detta erbjudande gäller till och med 31.12.2021. Observera att antalet premieböcker är begränsat, så vänta inte för länge med din beställning.  

Beställ ditt abonnemang på frimärksboken här